Every body

Afstudeer project

Every Body is een game prototype die ik heb gemaakt als afstudeer opdracht. Het is een verzameling van korte spelletjes, van elk maximaal 10 seconde, die samen de werking van het lichaam uitleggen. De gedachte achter het spel is, wanneer jij het lichaam kan besturen weet je beter wat het kan en wat er mis kan gaan.

Zo was er een spel waarin er op het ritme van het hart moet worden meegetikt (een spel over de sinus), Een spel waarin er in de speler in de microfoon blaast een zo zijn longen leegblaast (over ademhaling en je longen). Het uiteindelijk product zou een grote reeks van micro games zijn met verschillende thema’s.┬áZo vielen de games van het prototype binnen het thema bloedsomloop.

Ook had de app ruimte voor extra uitleg over de verschillende onderwerpen die in de game besproken werden.

Het lijkt me leuk om ooit dit prototype verder uit te kunnen werken en er een echt product van te maken. Toekomstmuziek.

every body heart game
Every Body Longs