Nørsong

schoolproject

Nørsong is een spel wat bestuurd wordt door het bespelen van een keytar.

De stad is overgenomen door monsters. Sirens en een gigantische Keyraken hebben de kades overgenomen en alles in complete chaos. Gelukkig heb jij jaren getraind met het enige wapen dat je kent… “The power of music!”

Het project was erg inspireren, maar er waren zeker verbeterpunten. Als ik terug kijk kan ik nog steeds de kracht zien in een spel met een instrument bespelen, maar de controller stondt los van de gameplay. Het was veel interessanter geweest wanneer de kwaliteit van het bespelen van het instrument invloed had over hoe goed je speelde, zodat je ook langzaam beter werdt.

Dit project is in samenwerking gemaakt met:

Programmeur: Merlijn de vries
Vormgever: Jessie Titley
Vormgever: Bram Bakker
Muziek: Panos Pagonis